Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-09@08:44:35 GMT

گاندو عملکرد نظام را زیر سؤال برد!

تاریخ انتشار: ۱۹ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۴۸۸۵۶

گاندو عملکرد نظام را زیر سؤال برد!

سریال «گاندو» بیشتر تخیلی بود تا واقعی؛ این سریال براساس پروژه نفوذ ساخته شده بود، در حالی که احتمال نفوذ در دولت پنهان به دلیل قدرت برتر آن بیشتر است.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روزنامه ایران در یادداشتی به قلم علی مطهری نماینده تهران در مجلس، نوشته است: امریکا، انگلیس و اسرائیل که معمولاً مبدأ ارسال نفوذی یا جاسوس هستند می‌دانند که معمولاً دولت‌ها در ایران قدرت تعیین کننده نیستند و قدرت تأثیرگذار در جای دیگری است؛ لذا احتمال نفوذ در نهاد‌های حکومتی و نیرو‌های مسلح بیشتر از احتمال نفوذ و جاسوسی در دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سریال «گاندو» در واقع رهبری را هم زیر سؤال برده است، چون این گونه تصمیمات و آزادی این گونه افراد بدون اطلاع ایشان انجام نمی‌شود. اگر آزاد شدن جیسون رضائیان آن گونه که سریال بر آن تأکید دارد صرفاً برای دریافت پول‌های بلوکه شده بوده است، پس تکلیف مجازات جاسوس چه می‌شود؟ و اگر از اول برای معامله بازداشت شده بوده قبح بیشتری دارد و با اصول اخلاقی اسلام سازگار نیست.

این سریال غیر از اینکه عملکرد نظام را زیر سؤال برد، با توجه به اینکه اختلاف میان بخش‌های نظام ایجاد کرده پخش آن در شرایط امروز صلاح نبود، چرا که امروز باید صدای واحد از کشور شنیده شود. من این اقدامات را افراطی و دنباله اقدامات کسانی می‌دانم که مصمم بودند برجام اجرا نشود و آنقدر کارشکنی کردند تا به هدف‌شان رسیدند و زمینه خروج ترامپ از برجام فراهم شد. اگر آن بخش از نظام مصمم به اجرای برجام بود، امروز سرنوشت کشور چیز دیگری بود. امروز هم این افراد به جای آنکه رفتارشان را تغییر دهند همان راه را ادامه می‌دهند و توجهی به منافع ملی و آرمان‌های انقلاب ندارند.   منبع: روزنامه ایران

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سریال گاندو علی مطهری نماینده مردم تهران مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۴۸۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مکرون برای روس‌ها رجز می‌خواند؟!

«تشدید موضع گیری‌های ضدروسی مکرون در مدت اخیر تا حدی ریشه در تضعیف نفوذ سنتی فرانسوی‌ها در قاره آفریقا و قدرت‌گیری فزاینده روس‌ها دراین قاره دارد. موضوعی که به یک چالش بزرگ برای پاریس تبدیل شده است.»

به گزارش الف، امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در روزها و ماه‌های اخیر، بر شدتِ موضع گیری‌های ضدروسی خود در بحبوحه تداوم یافتن جنگ اوکراین افزوده است. موضوعی که با بازتاب‌های بین‌المللی قابل توجهی نیز همراه شده است. مکرون در یک موضع‌گیری خود تاکید کرده که میزان حمایت‌های تسلیحاتی از اوکراین باید تا جای ممکن افزایش یابد.

با این حال، بخش جنجالی موضع گیری‌های وی که بازتاب‌های فراوانی نیز پیدا کرده، مرتبط با احتمالِ حضور نیروهای فرانسوی در میدان‌های جنگ اوکراین بوده است. در این رابطه برخی مقام‌های روسی خبر داده‌اند که فرانسه یک یگان دو هزار نفری را برای این موضوع آماده کرده است.

جالب است که امانوئل مکرون در موضع‌گیری تاکید کرده که برخی شرکای غربی فرانسه به ویژه در سازمان ناتو نیز با آنچه پاریس در مورد حضور میدانی در جنگ اوکراین می‌گوید، موافق هستند. با این همه، در سوی دیگر این ماجرا، دولت روسیه هشدار داده که طرح مسائلی از این دست بسیار خطرناک است و در صورت تحقق می‌تواند فرانسه و اهداف فرانسوی را به اهدافی مشروع برای روسیه تبدیل کند.

با این همه، یک سوال مهم و محوری مطرح می‌شود که علت طرح موضع‌گیری‌های اینچنینی رئیس جمهور فرانسه چیست؟ به نظر می‌رسد در پاسخ به این پرسش بایستی دو مولفه را مد نظر قرار داد.

اولا، این قبیل موضع گیری‌های رئیس جمهور فرانسه تا حدی ریشه در نگرانی‌های جدی پاریس در مورد نفوذ فزاینده روسیه در قاره آفریقا و محدود کردن نفوذ سنتی فرانسه در این قاره دارد. توجه داشته باشیم که قاره آفریقا در ماه‌های گذشته شاهد چندین کودتا درکشورهایی نظیر بورکینافاسو، مالی، نیجر، چاد و گابن بوده که در تمامی آن‌ها، حضور سنتی فرانسه در این کشور و البته نخبگان وابسته فرانسوی‌ها به شدت به خطر افتاده‌اند و در عوض، روسیه توانسته جای پایِ خوبی را در این قبیل کشورهای آفریقایی کسب کند.

مساله‌ای که نگرانی عمیق پاریس را به همراه داشته و حتی شاهد بوده‌ایم که برخی مقام‌های ارشد روسی نظیر ولادیمیر پوتین نیز به صراحت به این مساله اشاره داشته و تاکید کرده‌اند که فرانسوی‌ها این پالس را به مسکو داده‌اند که با موضع گیری‌های تهاجمی اخیر خود به نوعی سعی دارند این هشدار را به روسیه برسانند که این کشور باید به حوزه نفوذ آن‌ها در دیگر مناطق جهان احترام بگذارد.

دوم اینکه در صحنه سیاست داخلی فرانسه، جریان راست این کشور و به طور خاص راست‌های افراطی، تا حدی به صورت سنتی پیوندهایی را با روسیه دارند. آن‌ها حتی در مورد جنگ اوکراین نیز موضع گیری‌های دوپهلویی را اتخاذ کرده و چندان با موضع رسمی دولت مکرون در رابطه با این جنگ همراهی نمی‌کنند.

در این چهارچوب، مکرون و دیگر جریان‌های سیاسی همراه با وی در صحنه قدرت سیاسی فرانسه، پیروزی روسیه در اوکراین را یک سناریوی خطرناک برای خود ارزیابی می‌کنند. سناریویی که می‌تواند موضع و جایگاه آن‌ها در صحنه سیاست داخلی فرانسه را به نفع مخالفان و رقبای آن‌ها در جریان راست افراطی این کشور تضعیف کند. فراموش نکنیم که در جریان انتخابات ریاست جمهوری اخیر فرانسه نیز شاهد بودیم که مکرون با اختلاف نه چندان زیادی توانست نامزد اصلی راست‌های افراطی یعنی مارین لوپن را شکست دهد. موضوعی که زنگ هشدار را برای مکرون و متحدانش به صدا درآورده است.

دیگر خبرها

  • مقدمات ملی شدن صنعت نشر فراهم شده است
  • باید برای اعتلای عزت ملی خودباوری را سرلوحه قرار دهیم/ اصفهان قطب صنعت هسته‌ای ایران است
  • محمد حسین صفار هرندی: اختلاف داخلی زمینه‌ساز نفوذ دشمن است
  • واکنش معنادار امباپه به سؤال بدموقع یک خبرنگار + فیلم
  • چرا مکرون برای روس‌ها رجز می‌خواند؟!
  • امروز روز جهانی خَر است!
  • پیام تبریک سرپرست بانک دی به مناسبت چهاردهمین سالگرد تأسیس بانک
  • حدادی: خیزش دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین پیام سنگینی برای نظام سلطه دارد
  • کمیته انضباطی جریمه ۲ میلیاردی عبدالله ویسی را گردن نمی‌گیرد!+ عکس
  • دشمن دنبال گرفتن چادر از بانوان است/سنجش کارآمدی هر نظام با امنیت