Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ماه ژوئن در میان سریال‌های ترکی، مجموعه‌ «هر جایی» نسبت به «بازی سرنوشتم» دوبرابر بیشتر متقاضی داشته است. عشق درون‌مایه مشترک بیشتر سریال‌های برتر ترکیه است. یکی از سریال‌هایی که نمونه جالبی از چگونگی ورود تهیه‌کنندگان ترک به بازار آمریکای لاتین را نشان می‌دهد، سریال «قدرت عشق: آمریکای لاتین» است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«قدرت عشق:آمریکای لاتین» در ترکیه به تولید رسیده اما برای بازار آمریکای لاتین طراحی شده است... این رئالیتی شوی عاشقانه بر اساس سریال ترکی «برنامه ازدواج»( Kısmetse Olur) ساخته شد.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا؛ طبق گزارشات، در دو سال گذشته جهان بیش از گذشته به محتوای سریال‌های ترکی رو آورده است تا جایی که تقاضای جهان برای تولیدات تلویزیونی ترکیه 44درصد افزایش پیدا کرده است. اما بیشترین مخاطب سریال‌های ترکی در آمریکای لاتین است و کشورهای آمریکای لاتین مهم‌ترین بازار سریال‌های ترکی است.

در میان کشورهای آمریکای لاتین، کشور آرژانتین بالاترین آمار نمایش سریال‌های ترکی را دارد و نسبت به ماه ژوئن سال 2020 تقاضای کشور آرژانتین برای خرید سریال‌های ترکی چهار برابر شده است. سریال «هر جایی»(Hercai) در آرژانتین این روزها محبوبیت بسیار زیادی دارد و 10.14 برابر بیشتر از میانگین سریال‌های دیگر بیننده دارد. در ماه ژوئن در میان سریال‌های ترکی، مجموعه‌ «هر جایی» نسبت به «بازی سرنوشتم» دوبرابر بیشتر متقاضی داشته است. عشق درون‌مایه مشترک بیشتر سریال‌های برتر ترکیه است. یکی از سریال‌هایی که نمونه جالبی از چگونگی ورود تهیه‌کنندگان ترک به بازار آمریکای لاتین را نشان می‌دهد، سریال «قدرت عشق: آمریکای لاتین» است. «قدرت عشق:آمریکای لاتین» در ترکیه به تولید رسیده اما برای بازار آمریکای لاتین طراحی شده است... این رئالیتی شوی عاشقانه بر اساس سریال ترکی «برنامه ازدواج»( Kısmetse Olur) ساخته شد. شرکت کنندگانی از سراسر آمریکای لاتین به خانه‌ای در ترکیه می‌آیند و با هم زندگی کنند. از ویژگی‌های این نمایش این است که هر هفته یک زوج با یک سفر عاشقانه در منطقه‌ای از ترکیه پذیرایی می شوند. واضح است عنصر توریستی نمایش برای مخاطبانی طراحی شده است که با کمک یک برنامه محلی به ترکیه معرفی شوند و بخواهند بیشتر ترکیه واقعی را ببینند. انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آمریکای لاتین صداوسیما سینما سینمای ترکیه سریال های ترکیه بازار آمریکای لاتین سریال های ترکی قدرت عشق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۵۶۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۵ درصدی موالید در شهرستان گناباد

به گزارش خبرنگار مهر، جواد محمدی عصر سه شنبه در جلسه قرارگاه فرهنگی گناباد با اشاره به رشد پنج درصدی موالیدی در شهرستان گناباد اظهار کرد: میزان ولادت در این شهرستان از یک هزار و ۶۲۸ نفر در سال ۱۴۰۱ به یک هزار و ۷۱۷ نفر در سال ۱۴۰۲ افزایش یافت.

رئیس اداره ثبت احوال گناباد با بیان اینکه تعداد فوتی‌ها در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال قبل از آن چهار درصد افزایش داشته است افزود: ۵۵۳ مورد فوت در سال ۱۴۰۲ در شهرستان گناباد ثبت شد که نسبت به سال قبل از آن که ۵۳۱ مورد بود رشد چهار درصدی را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ امیر علی، ابوالفضل، حسین، علی و امیرحسین بیشترین فراوانی اسامی پسران را در این شهرستان داشتند افزود: فاطمه، حلما، زینب، پناه و نورا هم به ترتیب بیشترین فراوانی اسامی دختران را به خود اختصاص داد.

کد خبر 6099817

دیگر خبرها

  • هارپی بزرگترین عقاب جهان (+عکس)
  • (عکس) ازدواج سپند امیرسلیمانی با بازیگر مشهور تلویزیون
  • ادامه سریال قدیمی آیینه ساخته می‌شود؟
  • کم کاری رسانه در تبلیغات جوانی جمعیت
  • کتب ترکی بیشتر معرفی شود/ به آثار نیما یوشیج و زرین کوب علاقه‌مندم
  • ۱۰ ناشر لاتین و ۳۱ ناشر عرب به نمایشگاه آمدند
  • رشد ۵ درصدی موالید در شهرستان گناباد
  • روایت ستاره جذاب «مست عشق» از ورودش به بازیگری
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت
  • تورم ترکیه در ماه آوریل به ۷۰ درصد رسید